Подходящ бански според фигурата

С всеки изминал ден времето все повече се затопля и дрехите по нас стават все по-малко. Топлите вълни ни навяват различни романтични спомени, свързани с морето и сините вълни. Най-хубавото чувство след като си работил цяла година е да релаксираш на някой красив плаж. Още по-добре ако си с любим човек или с приятна компания. Ако нямам възможност да отида на море, събирам тен като ходя на басейн. Важното е да си почина на някой шезлонг с чаша питие в ръка. Старая се всяка година да избирам бански, който де бъде красив и модерен. Най-важното според мен, обаче е да бъде подходящ за моето тяло.

Като повечето жени и аз държа да изглеждам добре с по-оскъдно облекло. Правило ми е впечатление, че има жени на плажа, които слагат каквото им попадне. Не се стараят да прикрият своите недостатъци – като корем, къси крака, малки гърди, широки рамене и т.н. Аз също имам своите недостатъци и се опитвам да ги прикрия. В интернет и по списанията има достатъчно информация за целта.

Например моят по скромен бюст, прикривам като обличам бански, които имат някакъв акцент върху гърдите. Това могат да бъдат различни аксесоари, цветя, камъчета или други, които създават илюзия. Ако пък проблема е коремчето, то трябва да носим бански с по висока талия, или с аксесоар коланче например. Късото тяло може да бъде коригирано с бански, при които бикините са с по-тънка лента, а горнището е с тънки презрамки. За дамите с едри дупета идеален вариант са бански от типа шорти. Важното е да бъде и по вкуса ни, разбира се.

Google+ Comments

Tags: , , ,

Leave a Reply