Образователно забавление

2573245Вече няколко пъти ходя на едни така наречени клуизове, които се провеждат в родния ми Пловдив. Организират се и се провеждат поне на три места в града и е много интересно да участваш в тях. Нарочно няма да споменавам имената на заведенията, за да не излезе, че им правя реклама. Сигурна съм, че на който му е интересно, ще успее да стигне до информацията кога и къде.

Нека да обясня какво точно представляват клуизовете. Най-общо казано, събирате се отбор между двама и осем души, измислят си име и отивате да се състезавате. Отговаряте на отворени и затворени въпроси от различна тематика. Има също така кръг със снимки, мултимедиен кръг с песни и филми, както е логически задачи. Както се казва, за всекиго по нещо.

Хубавото е, че се събирате компания приятели, прекарвате си готино, но и напрягате съзнанията си. Всеки от отбора може да допринесе за общия успех, защото, повярвайте ми, никога не знаете какво може да се падне. Аз лично всеки път, когато съм ходила, съм научавала по нещо ново и ми е било супер интересно. Презареждам се с енергия и имам хубава причина да се видя с приятелите си. Често се случва освен това някой да доведе свой познат, с когото да се запознае отборът, така че има и немалко социални контакти.

Да споменавам ли и спортаната злоба и колко е приятно, когато отговориш на въпрос, на който никой друг не е успял? Защото се броят точки и, повярвайте ми, понякога нищо не е сигурно преди края на последния кръг.

На това му казвам аз образователно забавление. И ако имате път към Пловдив, разпитайте тук-там. Няма да съжалявате в края на вечерта.

Google+ Comments

Tags: , , , , ,

Leave a Reply