Гаражни врати цени – ето това ме затрудни

Потърсих гаражни врати цени, но това ме затрудни, защото изобилие цари, но за качество всеки си мълчи. А аз колата си обичам и на случайности не разчитам, все пак страст е това, не детска игра.

Шегата настрана, римите и те така.

Ех, ама и аз съм една поетеса, като ми дойде музата, спирачки нямам. 🙂 Ама как да не те осени безкрайно творческо вдъхновение след часове и дни, прекарани в издирване на изгодни оферти за гаража: пазарът изобилства от марки, фирми, модели, като повечето, естествено, са пропътували разстоянието от Китай до България.

Е, да, ама аз не исках да си взема поредната пластмасова вратичка, която да се развали още първите месеци. От друга страна, не съм жена на Доналд Тръмп, нито баща ми е с фамилия Хилтън, та задачата се усложни. Ето защо обмислях и проучвах вариантите дълго, след което се спрях на Секдор, които работят с партнори от Европа (така да се каже, европейско качество 🙂 )

Сега съм някак още по-спокойна за фордчето, защото освен че е защитено от задух през лятото и измръване през зимата, пази го и надеждна врата с дългогодишна гаранция. Имах опасения, че няма да се справя с техническата част на нещата (и аз като всяка жена настръхвам пред високотехнологичните решения), ама щом аз се справих, значи и първолак ще може 🙂

Google+ Comments

Tags: , , , ,

Leave a Reply