Дамско парти

След дългата и тежка работна седмица идва ред и на така очакваната почивка. Това е най-приятната вечер от седмицата за мен. Понякога съм толкова изморена, че искам само да си почина и да остана сама. Друг път обаче, имам нужда от компанията на своите приятелки. За целта си организираме дамско парти.

Събираме се в дома на някоя от нас и се забавляваме като за последно. Предпочитаме сами да си приготвяме храната, като се включваме до една. Нарязваме предястия, приготвяме вкусна вечеря, а десерта най-често си купуваме от магазина. Не защото не можем да си го приготвим сами, но за да не губим много време. Все пак не сме се събрали само за да готвим.

След като наредим масата идва ред и на същинската част. Сипваме си по едно питие и си говорим на различни теми. Тъй като нашето приятелство е от дълги години, не липсват спомени, за които да си побъбрим. За фон на тази атмосфера си пускаме приятна музика. Така с най-добрите приятелки, домашно приготвена храна и много смях минава вечерта.

Понякога толкова се унасяме в приказки, че изкарваме до сутринта. Винаги, когато имаме възможност, си организираме подобен тип празненство.

За съжаление напоследък това става по-рядко заради ангажиментите ни, но пък тогава си наваксваме още повече. Нямам търпение да дойде следващия път, който надявам се да е скоро.

Google+ Comments

Tags: , ,

Leave a Reply