За пълнолунието довечера

full_moon_water_640Тази вечер точно в 00:44 часа луната ще бъде в стопроцентова фаза на пълнолуние. Но това не е коя да е пълна луна, а тази, която, според поверието, сочи символичния край на есента и началото на зимата. Според някои традиции, точно тази луна означава време на еволюция. С изгряването й на небето ние трябва да се отърсим от нещата, които са ни мъчили и да ги оставим зад гърба си. Трябва да се пречистим, правейки разбор на това, което се е случило през годината, и да се отървем от нещата, които ни дърпат назад.

Един от начините за справяне с миналото, което не искаме да прекрачва прага ни след това пълнолуние, е да напишем всичките си премеждия на лист хартия и да го потопим в чаша с вода. Това буквално значи пречистване, тъй като водата има такива свойства. Ако трябва да осъвременим този вариант, то просто напишете в една бележка на телефона това, от което искате да се освободите, а после я изтрийте.

Втората стъпка е да напишете всички нова неща, към които искате да се стремите. Този списък трябва винаги да ви е пред очите, за да си напомняте да го следвате. В помощ за осъществяването на тези каузи биха били камъните лапис лазули, топаз или тюркоаз, които също трябва да носите със себе си.

Представете си как старото и неприятното потъва в чашата с вода, за да изплува новото и вълнуващото – точно такова, каквото винаги сте искали да бъде. Оставете светлината да пробие през тъмнината и се надявайте на по-добро утре.

За пълнолунието довечера
Rate this post

Google+ Comments

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply