Пролет в очарователните вили

1Малките радости в живота са много, много важни 🙂 Да се зарадваш на слънцето, озаряващо зелената трева, на разцъфващите цветове, на величествените дървета и песента на птичките по тях – ей, колко богат е човекът, който може да го направи от сърце! 🙂 Тези дни и аз имах тази възможност – направих си кратка почивка на едно приятно местенце до Велинград и Цигов чарк.

Това е цяло вилно селище, намиращо се в чудната природа на Западните Родопи, а тя е красива през всеки сезон, но за мен най-голямото си очарование крие точно през пролетта. Посетихме Велинград, разходихме се и до Цигов чарк и Батак, и си припомних студентските години, когато с приятели, палатки и китари, прекарахме 8 декември до язовира.

Отседнахме в една от вилите с приятели – там могат да се настанят комфортно до 6 човека. Не само обзавеждането и обслужването бяха на много високо ниво, но и си личеше, че по това селище е работено с желание, любов и внимание към детайла и уюта, така че когато отидеш там, можеш да се почувстваш като на гости в нечий хубав дом, и наистина да релаксираш.

Уикенд на такова място с приятни хора те зарежда с енергия и положителни емоции поне за месец напред 🙂 Радвам се, че си подарихме една такава, макар и кратка почивка. Със сигурност отсега нататък по-често ще отделям време през уикендите, за да ходя някъде сред природата, пък макар и близо до града!

Google+ Comments

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply