Приятелство между мъж и жена

Съществува ли приятелство между мъж и жена според Вас? Аз имам повече жени приятелки, но и такива мъже. Мисля, че приятелството е много силна връзка, при която двама души могат да разчитат един на друг и да си помагат в трудни моменти.

Някои хора твърдят, че е невъзможно да има само приятелски отношения между двата пола. Според тях винаги единия от двамата изпитва някакви по-специални чувства към другия. Аз обаче имам приятел мъж и смея да твърдя, че нито той нито аз е влюбен в другия. Ние толкова много се разбираме, че си споделяме съкровени тайни и чувства. Всеки един е опора за другия, когато се наложи. Когато съм имала проблем съм му звъняла в два през нощта и той веднага е откликвал.

Ситуациите, в които сме помагали един на друг са може би стотици. Аз мисля, че ако единия беше влюбен в другия приятелството нямаше да бъде така силно и истинско. Простата причина за това щеше да бъде, че единия ще ревнува другия и ще има конфликтни ситуации. Ние сме като брат и сестра и си споделяме дори за гаджетата си. В това отношение имаме доста добра преценка относно половинката на другия.

С времето е имало ситуации, в които половинките ни ревнуват, но в последствие разбират че нашите отношения са чисто и просто приятелски. За в бъдеще сигурно няма да можем толкова много време да прекарваме заедно, но не мисля че отношенията ни ще се променят. Все пак, когато създадем семейство нещата се променят малко или много.

Приятелство между мъж и жена
Rate this post

Google+ Comments

Tags: , ,

Leave a Reply