Понякога е приятно да пътуваш с градския транспорт

Много от вас сигурно са на мнение, че автобусите на градския транспорт не са най-приятният начин да стигнеш от едно място на друго. Този метод за придвижване наистина си има своя не-чар. Принуден си да слушаш разговорите на другите, недоволството на шофьора относно пътната обстановка, спорове между проверяващи и хора без билет и т.н.

5 printable-bus-stop-signАз лично слагам слушалките, гледам са се абстрахирам от всичко това и да се фокусирам върху размисли по пътя към и от работа. Сега автобусът, с който пътувам има коледна украса и създава много празнично настроение и позитивизъм. Та в него си имам любима кондукторка – една много мила жена, която винаги ме поздравява с добро утро и усмивка, аз и отвръщам със същото. Много е приятно непознат да се държи добре с теб просто така, без причина.

Ето така започвам някои от щастливите си утрини в градския транспорт, ако милата жена с билетите е на работа. Реших да ви до споделя, защото хубавите случки носят радост и трябва да говорим за тях, колкото и малки да изглеждат.

Google+ Comments

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply