Лечение на хемороиди и кисти в Пловдив – къде?

Няма по-неприятно нещо от това човек да изпитва дискомфорт в областта на седалището. Нито да седнеш, нито да стоиш продължително прав. Имаш болки като се движиш, изпитваш трудност, каквото и да правиш. Притесняваш се да нямаш хемороиди или друго тревожно състояние. Мой близък имаше точно такъв проблем и повярвайте ми дори аз се измъчвах да го гледам от страни. Той отлагаше дълго от страх, но най-сетне го накарах да се вземе в ръце и да се погрижи за здравето си.

centuyrПрепоръчаха ни да посетим медицински център „Фама‟, който се намира в нашия град – Пловдив. Олекна ни като ни казаха, че един доста добър специалист хирург и проктолог  работи точно тук.

И така отидохме при д-р Антон Тодоров и мога да отбележа, че останахме много доволни и от професионалното отношение и от лечението,  което назначи. Страхът изчезна и дори се оказа, че състоянието не е толкова фатално, колкото си мислехме.

Хареса ни и записването на часове и това че се спазваха много точно, както и обясненията на въпросите, който ни интересуваха. Това мисля, че е много важно, тъй като точността е лицето на дадена институция или фирма, а аз многократно съм попадала на изнервени ситуации. А що се отнася до здравеопазването мисля, че тук обикновения човек като мен има големи пропуски. Не само на мен, но и с други приятели сме си говорили, че не сме били много наясно с процедурите, направленията, частните прегледи, документите при изследвания, кое как върви… Дори кое изследване за какво е. Трябва повече информация.  Сигурна съм, че така хората ще се научат да се отнасят първо по-отговорно към себе си, да не подхождат със страх и да са по-оправни в здравните институции.

Но да се върна на темата. Освен, че д-р Тодоров ни направи добро впечатление, няма как да не отбележа и като жена, че в медицински център „Фама‟ е обърнато внимание и на хигиената и подредбата като цяло. Светло, просторно и някак успокояващо.

Лечение на хемороиди и кисти в Пловдив – къде?
Rate this post

Google+ Comments

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply