Креативни идеи за подреден и красив дом

Да ви се намират някакви стари едновремешни куфари, лежащи в мазето и събиращи прах? Спасете ги! Нека креативността ви се прояви като ги боядисате и след това нарисувате или залепите нещо красиво върху тях. Няколко такива произведения на изкуството ви могат да се сложат един върху друг в стая по избор като декорация. Това ще изглежда необичайно и твърде шик. Всъщност може да не са само за украса, но и да слагате разни неща вътре. Друга добра идея е да напишете любимите си цитати върху вече боядисаните куфари.

12-basket-shelvesПренасяме се в банята. Ако на плота до мивката сте свикнали да държите козметичните си продукти, за да си ви под ръка, той би изглеждал твърде претрупан и некрасив. За да направите целия този безпорядък по-малко забележим, може да използвате прозрачни пластмасови шкафчета, в която да приберете гримовете си. Тъй като те са разположени едно върху друго, няма да заемат целия плот, а и ще виждате какво има в тях.

За да изглеждат рафтовете по-прилежно, вместо да поставяте вещи направо върху тях, използвайте правоъгълни плетени кошници, но не какви да е, а отиващи на интериора на стаята. Ще видите как благодарение на тях претрупаните рафтове ще придобият далеч по-приличен вид.

Това са само няколко идеи как да разкрасим дома си, скривайки излишното и показвайки колко изобретателни можем да бъдем. Поемете щафетата и продължете сами 🙂

Google+ Comments

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply