Каква е съвременната жена?

Съвременната жена на първо място е независима. Тя може да гради кариера с ума си без дори да й е нужна какъвто и да било вид морална подкрепа, защото тя е уверена в собствените си способности. Съвременната жена може да е и перфектна майка, и успял мениджър без никакъв проблем. Тя жонглира с времето, бидейки едновременно супер-майка и супер-шеф.

office-womanЖената на нашето време е стилна и модерна в разбиранията си за облекло. Тя следи модните тенденции, но е разумна дотолкова, че да прилага само онези, които смята, че отговарят на индивидуалността и имиджа й. Въпреки, че е делова, тя не се страхува да внесе малко цвят в иначе скучния корпоративен вид. Съвременната жена е готова да експериментира с цветове, материи и десени, но не го прави, за да се отличи или да я забележат, а само и единствено за себе си.

Мултитаскингът й е в кръвта, просто няма как да е иначе. На работа тя е във вихъра си, пълна е с идеи, защото непрестанно се интересува от всичко в бизнеса. Тя е иноваторка, умее да се изразява добре и да привлича хората на своя страна. Съвременната жена води преговори с лекота, тя усеща какви са нагласите на събеседниците й и е готова да прекрачва границите на стандартното с креативно мислене, за да спечели.

Нашата героиня е и добър бизнес партньор, който има широк поглед върху нещата. Тя не разхищава ресурси за ненужни придобивки, а преценя разумно за какво си заслужава да се похарчат фирмените средства. Чест и привилегия е да работите с нея!

Google+ Comments

Tags: , , , ,

Leave a Reply