Джей Моделс и добрите стари времена

andy-julia-model-photographyВ края на тийнейджърството си и преди да влезем в университета, с няколко мои приятелки решихме да си изпълним една остаряла тийн мечта, и да се запишем за кастинг на модели. Агенцията беше Джей Моделс, и като по чудо от 3 момичета – харесаха цели две от нас. Направихме няколко ревюта, малко снимки и след 3 месеца се отказахме – твърдорешени, че животът ни е даден, за да се занимаваме с нещо много по-сериозно и приятно за нас от чисто суетната модна дейност. Така или иначе броени месеци по-късно тази модна агенция спря работа, под натиска на наближаващата криза в началото на новото хилядолетие.

Въпреки това обаче, останаха ни много и готини снимки от тогава, а и невероятни спомени и дори контакти с най-различни и меко казано странни хора, които и тогава, и сега са все още имена в родната модна индустрия. Това е само едно от „лудите“ неща, които сме правили с приятелките ми, но със сигурност от най-запомнящите се.
Човек никога не бива да пропуска подобни възможности, за да изпълни някоя си мечта и да види как изобщо би се реализирал на това място. В противен случай, ако погледнем философски, човек може и цял живот от време на време да си задава въпроса – „А какво ли щеше да стане тогава ако бях опитала това и това?“, който си е силно мъчителен. И както е казал Марк Твен „След двадесет години повече ще съжалявате за нещата, които не сте направили, отколкото за нещата, които сте направили“.

А ето, че като го направиш, могат да ти останат и едни невероятни спомени и чувство за доста добре изживяна младост 🙂 Приятен ден от мен!

Google+ Comments

Tags: , , , ,

Leave a Reply