Безхарактерни мъже

Мъжете днес, като че ли са доста безхарактерни, поне според моите наблюдения. Или иначе казано не се мъжкари, а по-скоро женчовци. Поне голяма част от тези, които познавам аз. Предпочитат да живеят със своите родители, дори да са на по 35 години. Нямат ясни цели в живота, живеят ден за ден, не приемат сериозно връзките си.

Като цяло нямат силен мъжки характер, а се държат като моми. Не казвам всичко това за да обидя мъжете, защото не всички са такива. Не мога да сложа всички под един знаменател. Има и изключения, разбира се. Това са представителите на силния пол на по 25-30 години, които знаят какво искат от живота и се борят да го постигнат. Те имат някакви планове, мечти и ги следват до край.

Като характер са борбени и здраво стъпили на земята. Ето такива мъже харесвам аз. Такива, които държат на думата си, имат мнение по въпросите от живота и работят здраво, за да постигнат успех. Които знаят как да общуват с околните и да се държат с една дама. Да не се влияят от чуждото мнение, да бъдат решителни и амбициозни.

Смятам, че безхарактерността на един мъж е причината той да не постига успехи в личен и в професионален план. Та коя жена би искала до себе си слаб мъж, на когото да не може да разчита ? Тези мъже често остават стари ергени поради невъзможността да се грижат за себе си, камо ли за жената до тях. В професионален план не могат да се изявят, тъй като шефовете обичат смелите и работливи хора. Мисля да спра до тук с моите разсъждения…

Google+ Comments

Tags: , ,

Leave a Reply